دفتر مرکزی: 66097851     مرکز تعمیرات: 66097859   شعبه شرق :77978135   شعبه هفت تیر: 88836102   شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب 44153186 شعبه شمال 26721443  
شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

روش ریست کردن تلویزیون

ریست کردن تلویزیون (بازگشت به تنظیمات کارخانه ای) یکی از اولین اقداماتی است که خیلی از مصرف کنندگان بعنوان اولین و در دسترس ترین اقدام برای تعمیر تلویزیون و سایر دستگاههای خود دیجیتال خود انجام می دهند.

تمام تلویزیونها از هر برند و مدلی که باشند در منوی تنظیمات خود گزینه ای به نام reset factory یا تنظیمات کارخانه ای دارند که معنای آن بازگشت به تنظیماتی است که تلویزیون در مرحله پس از تولید و قبل از اولین استفاده دارند. با انتخاب این گزینه در منوی تلویزیون تمام تنظیماتی که مصرف کننده آنها را تغییر داده به حالت اول برمی گردد ، برخی از اطلاعات دستگاه مانند نتیجه جستجوی کانالهای دستگاه پاک می شود و تنظیماتی مانند رنگ و نور در حد وسط قرار می گیرند و برخی دیگر مانند میزان صدا بر اساس نظر طراحان دستگاه روی یک میزان متوسط رو به پایین قرار می گیرد.

ریست کردن تلویزیون در برندهای مختلف

در برندهای مختلف تلویزیون چندین ریست مختلف وجود دارد که مهمترین آنها که در برندهای پرمصرف بازار وجود دارند عبارتند از :

ریست گزینه تصویر:

فقط اطلاعات بخش تصویر مانند رنگ و نور  را به حالت اولیه بر می گرداند.

ریست گزینه صدا :

فقط اطلاعات بخش صدا مانند باس و یا تقویت کننده  را به حالت اولیه بر می گرداند.

ریست کلی تلویزیون :

 در عموم تلویزیون ها برای بر گرداندن کلی اطلاعات به حالت اول استفاده می شود.

ریست کردن تلویزیون در بخش سرویس مد یا منوی مخفی تلویزیون :

 که در برخی از تلویزیون ها مانند سامسونگ وجود دارد و برای انجام برخی از تغییرات انجام شده در منوی مخفی دستگاه باید انجام شود.

هرچند ممکن است بعضی مصرف کنندگان پس از ریست کردن تلویزیون برای تنظیم مجدد آن با مشکل مواجه شوند اما پیدا کردن برخی از تنظیمات تغییر یافته مخصوصا در تلویزیونهای جدید که منوی تنظیمات گسترده ای دارند به راحتی امکان پذیر نیست و بازگرداندن تلویزیون به تنظیمات اولیه کار ساده تری است. در ادامه  روش ریست کردن تلویزیون ها و برخی نکات تنظیم مجدد آنها را به اختصار شرح می دهیم :

ریست کردن تلویزیون (نکات عمومی برای تمام برندها)

معمولا در منوی تنظیمات تلویزیونها دو گروه اول مربوط به تنظیمات تصویر و صدای دستگاه است که می توان آنها را به طور جداگانه ریست کرد و نیازی نیست مثلا برای تنظیم مجدد تصویر ، همه تنظیمات تلویزیون را ریست کنیم.

گزینه ریست صدا و تصویر معمولا آخرین گزینه این بخش ها است که تنظیمات اجزاء آن مثل کنتراست و رنگ و نور زمینه را به حد میانگین آنها برمی گرداند و یا مثلا در یخش صدا مقدار bass و treble  را در حد وسط (در اکثر تلویزیونها ۵۰ از ۱۰۰) قرار می دهد.

توجه داشته باشید که ریست کردن هر یک از گزینه های تصویر و صدا اطلاعات بخش های مختلف آنها را به مقادیر اولیه بر می گرداند مثلا در گزینه تنظیم تصویر در حالت درخشان میزان نور زمینه تلویزیون در حالت اولیه ۱۰۰% در نظرفته شده است که کاربر می تواند در همین حالت درخشان میزان نور زمینه را تغییر دهد و با ریست کردن گزینه تصویر مقدار نور زمینه به همان ۱۰۰% بر می گردد.

حالت مغازه تلویزیون (SHOP MODE)

گزینه ریست کلی دستگاه هم معمولا در گروههای آخر منو قرار می گیرد و پس از انتخاب مجددا سوال می شود که از انجام آن مطمئن هستید یا خیر ؟ معمولا بعد از انتخاب ( بله ) دستگاه برای چند لحظه مکث می کند و بعضی دستگاهها به حالت استندبای برمی گردند و با روشن کردن مجدد ابتدا منوی زبان و منطقه و سپس محل استفاده که محل کاربری دستگاه است و  می تواند منزل و یا فروشگاه انتخاب شود که در صورت انتخاب فروشگاه تنظیمات کلی به نحوی که دستگاه در ویترین یک فروشگاه قرار می گیرد تغییر می کند و مثلا DEMO (نمایش اطلاعات و امکانات دستگاه روی تصویر اصلی) دستگاه فعال می شود و یا کلید های جلوی دستگاه برای جلوگیری از دستکاری احتمالی کار نمی کند.

پس از این مرحله وارد بخش کانال یابی می شویم که می تواند به صورت اتوماتیک یا دستی باشد که در تلویزیونهای دارای دیجیتال داخلی باید سرچ اتوماتیک و جستجوی کانالهای دیجیتال پس از اطمینان از وصل آنتن مناسب انتخاب شود.در انتها هم گزینه ذخیره تغییرات انجام شده انتخاب و تنظیم دستگاه پایان می یابد.

ریست کردن تلویزیون در برخی مدل های تلویزیون و سایر وسائل می تواند باعث از دست رفتن اطلاعات و یا تغییراتی شود که قابل برگشت نباشد، قبل از انجام هرگونه اقدامی با متخصصین بخش مشاوره تعمیرات تلویزیون تماس بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =