تازه نگه داشتن سبزیجات یخچال. آیا تا به حال از فروشگاه مواد غذایی با مقدار زیادی سبزیجات تازه برمی گردید، به این امید که آنها در طول هفته دوام داشته باشند، اما پس از چند روز متوجه می شوید که پژمرده شده اند و بهترین حالت خود را طی می کنند؟ خوشبختانه راه حل هایی وجود دارد. در ادامه بخوانید تا بدانید چگونه می توانید با راه حل های مفید ما از سبزیجات تازه خود نهایت استفاده را ببرید تا سبزیجات خود را در یخچال سامسونگ خود تازه نگه دارید.
انتخاب محصول در تازه نگه داشتن سبزیجات یخچال
برای کمک به تازه نگه داشتن سبزیجات خود در یخچال سامسونگ ، در وهله اول در مورد سبزیجاتی که می خرید دقت کنید. سبزیجاتی که از قبل شروع به خراب شدن کرده اند، خیلی سریعتر از سبزیجاتی که در اوج هستند، سرازیر می شوند. در انتخاب سبزیجات باید به نکات زیر توجه کنید:
- تغییر رنگ را بررسی کنید. سبزیجات سبز اغلب زمانی که در آستانه خراب شدن هستند رنگ زردی پیدا می کنند، در حالی که سایر سبزیجات ممکن است شروع به ایجاد لکه های قهوه ای کنند. اطمینان حاصل کنید که سبزیجاتی که میخرید سرزنده و بدون لک هستند.
- نرمی را بررسی کنید. سبزیجات با کیفیت خوب باید در لمس سفت شوند، در حالی که سبزی های برگ دار مانند کاهو باید ترد باشند.
- علائم کپک زدن را بررسی کنید. در حالی که همه می دانند که محصولات کپک زده نخرند، گاهی اوقات تشخیص آن دشوار است، به خصوص اگر تازه شروع به رشد کرده باشد. اطراف ساقه را در سبزیجاتی مانند فلفل و بادمجان بررسی کنید، زیرا اغلب کپک در این مکان ها شروع به رشد می کند و پس از شروع، مطمئنا پخش می شود.
ماندگاری سبزیجات
برخی از سبزیجات فقط ماندگاری بیشتری نسبت به بقیه دارند. در حالی که سیب زمینی و پیاز می توانند برای هفته ها یا حتی ماه ها دوام بیاورند، سایرین مانند سبزیجات برگ دار و سبزیجات نرم تر ماندگاری بسیار کوتاه تری دارند. دانستن مدت زمان ماندگاری سبزیجات میتواند از پوسیدگی آنها در یخچال سامسونگ جلوگیری کند، که میتواند منجر به گسترش کپک به سایر سبزیجات شود.
در اینجا چند دستورالعمل برای مدت زمان تازه ماندن سبزیجات وجود دارد:
- کلم بروکلی و گل کلم به مدت سه تا پنج روز در یخچال سامسونگ نگهداری می شوند.
- زمان نگهداری سبزیجات برگدار می تواند متفاوت باشد. کاهو، کلم پیچ و اسفناج بین چهار روز تا یک هفته ماندگاری دارند. اگر سبزیهای شما از قبل بستهبندی یا بستهبندی شده بودند، مدت زمان کمتری در حدود سه تا پنج روز نگهداری میشوند.
- هویج و ازگیل تا سه هفته در یخچال سامسونگ تازه می مانند، در حالی که تربچه، شلغم و چغندر حدود دو هفته ماندگاری دارند.
- سیر باید چند هفته تازه بماند در حالی که پیاز دو ماه در یخچال سامسونگ تازه می ماند.
- کدو و کدو سبز تابستانی تا پنج روز در یخچال سامسونگ تازه می مانند. کدو حلوایی های زمستانی، مانند کدو حلوایی یا بلوط، می توانند تا سه ماه در یخچال سامسونگ باقی بمانند.
ذخیره سازی به درستی
سبزیجات مختلف به روش های نگهداری متفاوت پاسخ می دهند. در زیر برخی از روش های اصلی را بیان کرده ایم.
کلم بروکلی: اگر میخواهید ظرف چند روز از کلم بروکلی استفاده کنید، آن را در یک کیسه زیپدار در یخچال سامسونگ نگهداری کنید. اگر می خواهید ماندگاری بیشتری داشته باشد، سر را خیس کنید، آن را در حوله کاغذی بپیچید و آن را در یک ظرف یا کیسه دربسته نگهداری کنید.
هویج – برای اینکه هویج شل نشود، آنها را در یک ظرف دربسته با حوله کاغذی یا پارچه قابل استفاده مجدد خشک نگهداری کنید. این رطوبت اضافی را که هنگام قرار گرفتن هویج در انبار ایجاد می شود جذب می کند و عمر آنها را تا ده برابر افزایش می دهد.
کرفس – انتهای ریشه کرفس را در یک حوله کاغذی یا پارچه بپیچید و در صورت وجود آن را در کیسه ای قرار دهید. هوای اضافی را خارج کرده و در یخچال سامسونگ قرار دهید. اگر کرفس خرد کرده اید، آن را در ظرف در بسته در یخچال سامسونگ نگهداری کنید.
خیار – برای محافظت از پوست نرم و جلوگیری از کم آبی، خیار را در بسته بندی پلاستیکی قرار دهید.
سبزی های برگ دار – سبزی های برگ دار را در یک ظرف یا کیسه دربسته در یخچال سامسونگ قرار دهید. این کار از لزج شدن آنها جلوگیری می کند و به آنها اجازه می دهد دو برابر بیشتر دوام بیاورند.
کاهو – کاهو را در یک حوله کاغذی، پارچه یا حوله چای بپیچید و آن را در یک ظرف یا کیسه دربسته نگهداری کنید.
کدو تنبل – برای نگهداری کدو تنبل بریده شده، آن را در پلاستیک، بسته بندی موم زنبور عسل یا کیسه ای محکم بپیچید و در یخچال سامسونگ قرار دهید.
قارچ ها باید در یک کیسه کاغذی نگهداری شوند تا تازگی آن ها طولانی شود. هرگز قارچ ها را در پلاستیک نگهداری نکنید.
شستن و سپس خشک کردن
قبل از گذاشتن سبزیجات در یخچال سامسونگ ، آنها را کاملا بشویید و خشک کنید. شستشو باکتری ها و سایر آلودگی ها را از سطح سبزی پاک می کند. سبزیجات را روی یک حوله کاغذی یا روی پیشخوان خشک کنید. البته قبل از نگهداری از خشک شدن کامل آن ها مطمئن شوید تا رطوبت اضافی باعث خراب شدن سبزی نشود.
ذخیره به طور جداگانه
سبزیجات خود را از محصولاتی که اتیلن ساطع می کنند دور نگه دارید. برخی از سبزیجات و میوهها گاز اتیلن منتشر میکنند که باعث میشود بسیاری از سبزیجات دیگر سریعتر فاسد شوند، اگرچه برخی از آنها بیتأثیر هستند. سبزیجات حساس به اتیلن را از سبزیجات تولید کننده اتیلن جدا نگه دارید:
- سیب، آووکادو، موز، هلو، گلابی و گوجه فرنگی از جمله میوه ها و سبزیجاتی هستند که اتیلن تولید می کنند.
- مارچوبه، کلم بروکلی، خیار، بادمجان، کاهو، فلفل، کدو حلوایی و کدو سبز همگی سبزیجات حساس به اتیلن هستند.
کشوهای ترد راهی آسان برای جدا کردن سبزیجات از محصولات تولید کننده اتیلن هستند، اما می توانید از ظروف دربسته نیز استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: ۱۰ راه تعمیر درب یخچال سامسونگ